tiistai 27. tammikuuta 2009

Uusi vippi? kaikki vipit?

Nuo kysymykset ovat aloittaneet suomi24 pikavipit keskustelussa lukemattoman määrän keskusteluita. Miten voi olla, että kun markkinoilla on kaikki vipit mukaanlukien yli 50 vippipaikkaa, täytyy jonkun löytää niitä vielä lisää? Onko tosiaan niin että kun ihmisellä on jo kaikki vipit mitä löytyy pitää se viimeisin uusi vippi saada haettua ennenkuin luottotiedot menevät? Eikö tässä vaiheessa ihmisen pitäisi ymmärtää että oma talous on jo kuralla vai onko tämä se vaihe kun ihminen vain päättää että kaatukoon ja hakee kaikki vipit ja lainat mitä ottamatta on?

Voiko todella olla, että ihmiset ovat niin lyhytnäköisiä että toimivat näin. Jokainen otettu vippi ja laina täytyy kuitenkin maksaa takaisin, ellei halua odottaa 15 vuotta velkojen vanhenemista.

Tiesittekö, että yhteen 100 euron vippiin jonka jätät maksamatta voidaan lisätä jopa 300 euroa kuluja suoraan jo pelkän perinnän perusteella.

Maksumuistutus a 5 eur/kpl (keskimäärin kai lähetetään pari kolme)
Maksuvaatimus a 21 eur/kpl (keskimäärin kai lähetetään pari kolme)
Oikeudenkäyntikulut 220eur

Eli jokainen ylimääräinen vippi jonka ottaa ajatellen, etten maksa takaisin kun on muutenkin talous kuralla käytännössä nelinkertaistuu summaltaan jo ilman viivästyskorkojakin hyvin lyhyessä ajassa. Miettikääpä sitä ennenkuin otatte sen viimeisen vipin tai kysytte suomi24:ssä mistä uusin vippi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti