tiistai 27. tammikuuta 2009

Lainavertailu Moneymarket päivitetty

Huomasin pieniä päivityksiä taas Moneymarketissa (Http://www.moneymarket.fi). Eivät ole niistä ilmoittaneet, mutta lainalaskuri toimii nyt paremmin. Kyseisellä laskurilla saa selville oman lainan todellisen vuosikoron helposti.

Pikavippi org ja vippivertailu com ovat molemmat olleet hiljaisella kannalla päivitysten suhteen, varsinkin pikavippi org ei ole päivittänyt pariin viikkoon mitään uutisia eikä listauksiaan. Olisivatkohan lopettelemassa toimintaa kun Europea pikavippikin on vielä listauksissa. Tiedä häntä.

Moneymarketin keskustelupalsta on edelleen vähän hiljainen, mutta suurin osa keskustelusta on asiallista. Varmaankin rekisteröintipakko pelottaa ihmisiä. Täytyy tunnustaa että itse rekisteröidyin täysin höpöhöpö tunnuksilla jotta pääsin kirjoittamaan kysymyksen asiantuntijalle taannoin. Sinällään kätevää että laitoin kaikki tiedot väärin ja pääsin välittömästi aloittamaan uuden keskustelun. Olisivat voineet jättää rekisteröitymisen silti väliin.

Pikavippi, vippi ja lainavertailuita en ole nyt löytänyt vähään aikaan uusia, mutta eiköhän niitä jaksa kohta taas googlettaa. Sääli vaan että suurin osa löydöistä on niin surkeita verrattuna täällä mainitsemiini hyviin palveluihin, ettei niille paljoa palstatilaa jaksaisi uhrata.

Seuraan mielenkiinnolla pikavippi ja lainamarkkinoiden kehitystä silti nyt tässä uudessa markkinatilanteessa. Seuraava blogipostaukseni taitaakin olla muuten aiheesta, mutta nyt on pakko mennä nukkumaan.

Hereillä olevat menkää katsomaan vaikkapa youtubesta mainio Hetilainaa (http://www.hetilainaa.fi) mainos jossa esiintyy koko kansan rakas Matti =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti