tiistai 13. tammikuuta 2009

Elisanet.fi/lainavertailu

Lainavertailua etsivää suosittelen vierailemaan lainavertailu Moneymarketissa (http://www.moneymarket.fi) , joka on ehdottomasti tämän hetken kattavin ja paras vertailu.

Alla elisanet.fi/lainavertailun arvostelu:

Elisanet.fi/lainavertailu puolestaan on suhteellisen kattava pikavippivertailu jossa myös kunnon filtterit joilla pystyy rajaamaan hakuja. Itselläni explorer ei kuitenkaan suostunut lataamaan sivuja ja näytti vasemmassa alakulmassa error on page. Leipätekstiä sivuilla on vähän ja hyvin ympäripyöreää. Ohje mm. lainan perumiseen.

Tämän siten kulutusluottovertailu onkin sitten taas täysin kuraa, sillä suurin osa vertailtavien lainojen tiedoista ovat vanhentuneita tai vääriä (Muistaakseni esim. http://www.hetilainaa.fi/ ei ole koskaan edellyttänyt 28v ikää vaan edellyttää ainoastaan täysi-ikäisyyttä). Myös listassa oleva Nordea rahoituksen "Indeluotto" on lopettanut toimintansa jo aikoja sitten.

Sivusto on päivitetty viimeksi 5.12.2008 josta on jo yli kuukausi, tämä on nykyisessä markkinassa ja kilpailutilanteessa auttamattomasti liian harvoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti