lauantai 17. tammikuuta 2009

Hae-lainaa.com

"Me olemme aito ja alkuperäinen lainanhankusivusto, vältä halpoja kopioita!Hanki rahaa nopeasti ilman takaajia ja vakuuksia. Me kerromme näillä sivuilla parhaat ja halvimmat tavat lainata rahaa"

Näin alkaa pikavippivertailu osoitteessa hae-lainaa.com, mutta todellisuudessa kyseinen sivusto on nimenomaan halpa kopio nykyään markkinoilla olevista vertailuista. Hae-lainaa.comin listaukset ovat auttamattomasti vanhentuneita ja kulutusluotoistakin osaavat suositella vain Joustolainaa. Kannattaa siis kuunnella sivuston ylläpitäjää ja välttää tätäkin vertailua. Vältä halpoja (tai halvasti toteutettuja) kopioita, olen tästä aivan samaa mieltä.

Sivustolla on myös foorumi jossa voi kysyä pikavipeistä, viimeisin viesti löytyy päiväyksellä Lokakuu 18, 2007 eli ei ilmeisesti kovinkaan aktiivinen foorumi.

Puhuvat sivustolla myös nettipokerista ja sen vaarallisuudesta yhdistettynä nettipokeriin... mielestäni vaikuttaa pikavippien käyttäjien aliarvioimiselta tämäkin. Eiköhän niitä pikavippejä ota pääosin ihan normaalit ihmiset ihan normaaleihin käyttötarkoituksiin kuten muitakin lainoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti