torstai 12. maaliskuuta 2009

Takuuvuokra.fi

Huomasin tuossa verkkoa selatessani, että Fenno (http://www.fenno.fi) on avannut uuden lainapalvelun josta voi rahoittaa takuuvuokran. Palvelu on osoitteessa http://www.takuuvuokra.fi ja sieltä voi saada lainaa takuuvuokraa varten maksimissaan 6000 euroa 60kk maksuajalla. Tuskinpa kukaan 6000 euron vuokravakuutta tulee kuitenkaan tarvitsemaan, mutta kaipa se katto pitää johonkin vetää.

Positiivisena lisänä Fenno näyttää lähettävän asiakkaalle todistuksen luottotiedoista, jonka vaatiminen on nykyään ainakin yksityisillä vuokranantajilla enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Erittäin hyvä idea, sillä vuokravakuuden kasaaminen on ollut itsellenikin joskus ongelma.
Toinen paikka josta voi oman luottotietotodistuksen hankkia on http://www.omatieto.fi .

Vuokra-asuminen on kasvussa ja vuokravakuus on todella vaikea asia monelle hankkia, joten luulisi palvelulla olevan kysyntää.

1 kommentti:

  1. Miksi ihmeessä kukaan työssäkäyvä ihminen jolla on luottotiedot kunnossa ottaisi tällaista lainaa, josta joutuu maksamaan käsittämättömät 22,4 prosenttia korkoa, kun pankista saa kulutusluottoja yli 50% halvemmalla?

    VastaaPoista